Therapie

Alles is energie.

Malva-therapie is een brede energetische therapievorm die werkt met lichaam, aura, chakra’s en ziel, en veel verschillende technieken gebruikt. Naast massages en energie-overdracht, zijn bijvoorbeeld ook haptonomisch voelen, focussen en ademhalingstechnieken belangrijk. Daarbij gebruiken we hulpmiddelen als de Ankh en de kosmische schijf en stemmen we af op de astrale wereld.

Als student Malva-therapie bied ik in 2022 om te beginnen weldadige massages aan. Een goede massage is al een holistische genezingsvorm op zich. Met aandacht en gevoel raak ik lichaam, geest en ziel letterlijk aan en breng ze met elkaar in harmonie. Er vindt een uitwisseling plaats van energie en bewustzijn.

Malva-massages zijn onderverdeeld in lichaams-, ether- en kosmische massages. Iedere massage heeft een duidelijk omschreven doel en bestaat uit voorgeschreven handelingen en volgordes, heel anders dus dan een intuïtieve massage. Ze passen prima in een behandelplan, maar kunnen ook ‘los’ ervaren worden. Uiteindelijk brengen ze je allemaal dichter bij je Zelf!

Wil je wel een massage uitproberen? Lees welke massages ik aanbied en maak een afspraak voor de massage die je aanspreekt. Je bent ongeveer anderhalf uur bij mij.