Ervaringen

Marion, april 2022
Onlangs heb ik van Anne Christine een kosmische massage ontvangen die de ziel spiegelt. Zij ontvangt mij hartelijk en ik voel mij welkom en op mijn gemak. Hierdoor voel ik mij ook veilig genoeg bij haar om mij open te stellen voor wat komen gaat. De massage is heel anders dan wat ik ken, maar er gebeurt veel. Eerst contact met een sprankelende energie, dan een zwaar en verdrietig gevoel en tot slot een heel blij gevoel omdat ik doorkrijg dat ik het kan?

Het voelde als een intense innerlijke reis en de massage heeft nog behoorlijk nagewerkt. Langzaamaan vallen er puzzelstukjes op hun plek en voel ik me steviger, meer hier, meer bereid alles wat zich aandient in het leven aan te gaan. Ook meer vertrouwen dat ik aankan wat er op mijn pad komt.

Deike, februari 2022
Anne-Christine heeft mij een behandeling gegeven, waarbij alle twaalf chakra’s geopend en met elkaar verbonden worden. Ik heb deze behandeling als heel bijzonder ervaren. Allereerst doet zij het op een hele prettige en respectvolle manier. En de behandeling zelf had een verrassende diepgang met emotionele releases en integratie van inzichten. Ik kan een behandeling bij haar zeker aanraden!” 

Monique, januari 2022:
Ik kwam bij Anne Christine met artrose-achtige klachten aan mijn handen; fysio had niet echt geholpen. Haar behandeling gaf mij verlichting, en ze leerde me hoe ik hier thuis mee verder kon. In het gesprek rondom de klachten kreeg ik ook inzicht in waar ze mee samen konden hangen, en daarmee aanknopingspunten om meer te doen dan alleen symptoombestrijding.

Later heb ik met haar 2 sessies gedaan rond negatieve overtuigingen over mezelf. Die hebben allebei oude en erg waardevolle gebieden in mij ontsloten, waar ik erg dankbaar voor ben. Startpunt was hierbij het lichaam.

Anne Christine werkte naar mijn ervaring uiterst respectvol en fijnzinnig, en begeleidde met rustige, echte aandacht en warmte alles wat zich in de behandelingen aandiende. Voor mij werkte deze combinatie van vakvrouwschap en liefdevolheid als veilig en heel effectief.