Massages

Een Malva-massage brengt je dichter bij je Zelf.

Heb je behoefte aan een massage? Kijk hieronder dan eens welke je aanspreekt en stuur me een mail.

Malva-massages werken energetisch, holistisch en helend. Ze richten zich op lichaam, aura, chakra’s en ziel. Iedere massage heeft een duidelijk omschreven doel en bestaat uit voorgeschreven handelingen en volgordes, heel anders dus dan een intu├»tieve massage. Ze zijn onderverdeeld in:

 • lichaamsmassages,
 • ethermassages en
 • kosmische massages.

Lichaamsmassages
geven intermenselijke contact, lichaamsbewustzijn, bloedcirculatie, spanningsreductie en energiedoorstroming. Ze helpen je met voelen en werken ondersteunend bij eenzaamheid of een zware geestelijke belasting.

 • Algemeen rustgevende massage
  zorgt voor een diepe ontspanning en is uitstekend te combineren met een korte energetische behandeling afgestemd op je wensen. Ik werk op de huid en gebruik olie. Zowel de voor- als achterkant van je lichaam krijgt een massage inclusief je voeten en je hoofd. 
 • Handmassage (kort)
  Korte kennismakingsmassage die ontspant en je gevoel en gevoeligheid enorm kan versterken. Geeft vertrouwen en verzacht pijnlijke gewrichten in de vingers.
 • Buikmassage
  Activeert spieren (is dus fijn na een zwangerschap) en spoort spanningen op die je daarna kunt loslaten. Een buikmassage brengt het leven weer in beweging en geeft de ziel meer ruimte. Ook voorkomt het darmziektes en ondersteunt de darmen.
  De buikmassage gevolgd door een rug- en borstmassage is een fijne combinatie die je het gevoel geeft dat je compleet onder handen bent genomen. Een borstmassage ondersteunt het hartchakra en brengt hartritme en levensritme in balans.
 • Massage tegen slapeloosheid
  voor mensen die zich niet kunnen ontspannen en/of zich teveel zorgen maken. Vaak speelt perfectie en controle een rol.
 • Massage bij een te snelle geestelijke ontwikkeling (kort)
  Soms komen er zoveel inzichten tegelijk in je leven dat je lichaam alle veranderingen in je hoofd niet bij kan houden. Dan brengt deze massage lichaam en geest weer in evenwicht.

Ethermassages
werken in op de aura. Vaak is het huidcontact heel licht, soms zelfs afwezig. In de aura- en geboortemassage wordt de ethermassage gecombineerd met een lichaamsmassage.

 • massage van het astraal lichaam
  is een geestelijke massage van de ziel. Geeft de ziel bescherming en maakt hem vrij. Geeft erkenning aan het aura. Is ook fijn als een gewone massage nog niet kan bijvoorbeeld na een zware operatie.
 • Auramassage
  Deze massage verruimt de aura en geeft een sterke basis. Daardoor krijgt de ziel meer kracht.
 • Geboortemassage
  geeft een ontspannen, prettig gevoel, brengt lichaam en ziel in evenwicht, laat blokkades en pijnen verdwijnen, helpt bij het nemen van grote beslissingen en bij examens en operaties. Geeft de ziel een energie gelijk aan de geboorte-energie. Liefst 3x herhalen.
 • Prenatale behandeling (kort)
  brengt de ziel terug in de moederschoot. Geeft troost en veiligheid. De massage is licht, zacht en met respect: de mens mag er helemaal zijn, mag helemaal zichzelf zijn.

Kosmische massages
helpen de ziel omgaan met het stoffelijk leven op aarde en met het lichaam. Ze laten het lichaam ontspannen en brengen ziel en lichaam in harmonie. Ze doordrenken het lichaam van bewustzijn en leiden tot acceptatie van het stoffelijke en het aardse.

 • De ziel spiegelen aan zichzelf
  Brengt de ziel naar zijn oorsprong en geeft hem daarmee de kans om in het hier en nu bij te sturen. Vergroot de acceptatie en verruimt het bewustzijn. Brengt lichaam en ziel in contact. Is bijzonder geschikt bij een gevoel van zware belasting en bij traumatische ervaringen. Liefst 3x herhalen.
 • Behandeling de Kajak
  Geeft overgave aan de ziel en aan het leven. Leidt tot daadkracht waarmee je de stap zet naar de andere oever, een andere dimensie, een nieuwe wereld. Liefst enkele malen herhalen.