Sessie

Wat kun je verwachten als je een sessie bij me boekt?
In 2022 is dat vrij eenvoudig, je hebt dan waarschijnlijk afgesproken voor een massage. Ik verwelkom je met een kop thee en we bespreken de massage die je hebt uitgekozen. We kijken even waarom deze massage je aanspreekt en of er nog redenen zijn om eventueel voor een andere te kiezen. Tot slot wil ik weten of er grote dingen in je leven spelen die invloed kunnen hebben op wat er tijdens de massage gebeurt. Soms begin of eindig ik de massage met een korte energetische behandeling die is afgestemd op wat je nu nodig hebt. Na afloop van de behandeling, zitten we nog even samen en dan zien we wel of er nog veel woorden komen. In totaal ben je ongeveer anderhalf uur hier.

Het kan altijd zo zijn dat er tijdens de massage gevoelens of emoties omhoogkomen, die aandacht nodig hebben. Die krijgen ze dan. 😉
Ook is het mogelijk dat je op zoek bent naar een therapeut om iets aan te pakken en je heel erg het gevoel hebt dat je daarvoor bij mij moet zijn. In dat geval gaan we niet wachten tot 2023 en kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Mocht je voor, tijdens of na de massage nog interesse tonen voor een meditatie of oefening uit de rijke Kundalini Yoga traditie, dan komt dat altijd goed.

Wanneer boek je een massagesessie?
nou bijvoorbeeld ter kennismaking, om jezelf te verwennen, als je beter in je vel wilt komen zitten, als je een stap vooruit wilt zetten, als je slecht slaapt, gespannen bent of je zorgen maakt, ter ondersteuning van een genezingsproces, als voorbereiding op een operatie of een andere belangrijke gebeurtenis, als je je moe of negatief voelt, als je spijsverteringsklachten bent, als je wel een dosis positieve energie kunt gebruiken, als je simpelweg (aan-)geraakt wilt worden of als je meer contact wilt met je ziel. Ook met een heel andere reden ben je welkom. In de beschrijving van de massages vind je nog meer redenen.